Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه انشعابات فروخته شده فاضلاب یزد به شبکه وصل شود، گفت: اجرای پروژه‌های آب یزد تمام دغدغه‌ها در حوزه شرب را از بین می‌برد. ۰۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۵ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حمید رضا جانباز با اشاره به اینکه وزارت نیرو برای تامین آب پایدار یزد برنامه‌های مطمئن دارد اظهار داشت: در حال حاضر سرانه مصرف استان یزد حدود 260 لیتر است که به نسبت استان یزد با اقلیم خشک این استان عدد مناسبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه رویکرد وزارت نیرو تامین آب شرب برای تمام شهروندان در شهرها و روستاها است بیان کرد: ما کمترین میزان آب بدون درآمد در کشور را در استان یزد داریم به صورتی که متوسط آب بدون درآمد کشور 24 و در استان یزد 15 است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: به لحاظ تعداد انشعاب به نصب شده فاضلاب به نسبت انشعابات آب در حال حاضر جمعیت تحت پوشش حدود 38 و نیم درصد است و این نشان دهنده این است که تعداد انشعاب فروخته شده در استان وجود دارد که نصب نشده است.

جانباز با تاکید بر اینکه پساب یک منبع آبی مطمئن و پایدار است ادامه داد: لازم است که پیگیری‌های لازم در این زمینه صورت گیرد و بحث نصب انشعاب‌های فروخته شده به صورت جدی دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه هدف گذاری خوبی در این حوزه در استان یزد انجام شده بیان کرد: ما برنامه‌های متعددی را از قبل تعریف کردیم و همه سناریو‌ها تبدیل به برنامه‌های اجرایی شده و علاوه بر تامین آب شرب از سرشاخه‌ها و انتقال آب حوزه به حوزه که الان پروژه در دست اجرا برای حداقل 150 میلیون متر مکعب است و زیرساخت‌های آن در حال انجام است را در دست اقدام داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور بیان کرد: علاوه بر آن بحث نمک‌زدایی و انتقال آب شیرین شده توسط شیرین کننده‌ها به استان یزد هم در دست اقدام است و در سهم استان یزد در این بحث لحاظ شده و به نظر می‌رسد که ما دغدغه جدی در خصوص تامین آب شرب پس از به سرانجام رسیدن این پروژه‌ها نخواهیم داشت.

جانباز خاطرنشان کرد: در ارتباط با شاخص بهره‌مندی آب روستایی گفت: شاخص برخورداری ما در بخش روستایی حدود 93 درصد است یعنی اینکه ما زیرساخت لازم برای 93 درصد جمعیت را داریم ولی منبع لازم برای آن را نداریم.

انتهای پیام/م

R41376/P1486/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم امینی ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند افزود: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ میلیون نفر جمعیت کشور تعریف شده بود که شاخص برخورداری از آبفا به ۵۷ درصد برسد.

وی افزود: یکی از این پروژه‌ها تصفیه‌خانه شازند و آستانه در استان مرکزی است که امروز اولین انشعاب فاضلاب این طرح نصب و مردم از نعمت آن بهرمند شدند.

امینی گفت: اقدام ارزشمند دیگر در راستای حفاظت از منابع آب، بحث استفاده از ظرفیت صنایع برای پساب است که در دنیا نیز مورد اقبال قرار دارد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: یکی دیگر از طرح‌هایی که مورد توجه دولت سیزدهم قرار دارد، آب‌رسانی به پنج و هفت دهم میلیون نفر جمعیت کشور است.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۵ پروژه برای آبرسانی به مناطق مختلف برنامه‌ریزی شده و تاکنون ۱۵ طرح به بهره‌برداری رسیده که یکی از این طرح‌ها، مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی شازند و آستانه است که ۱۰ روستا از مزایای آب شرب کیفی آن بهرمند می‌شوند.

امینی ادامه داد: حدود ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در این شهر اختصاص پیدا کرده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی تاکید کرد: در سطح کشور در راستای تأمین آب پایدار کشور، برنامه‌ای در قالب جهاد آبرسانی به دولت ارائه شده که ۱۰ هزار روستا را تأمین آب پایدار انجام می‌دهد.

امینی تاکید کرد: آبرسانی پایدار به پنج هزار و ۲۰۰ روستای کشور طی ۲ سال گذشته در قالب طرح جهاد آبرسانی انجام شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: آبرسانی به ۱۰ هزار روستای دیگر با کمک قرارگاه امام حسن و جهاد آبرسانی پیش بینی شده و این پروژه از طرح‌های اثرگذار بعد از انقلاب است.

امینی افزود: مردم شازند و آستانه با خرید انشعاب فاضلاب آلودگی را از محل زندگی خود جمع کنند و آبفای استان مرکزی نیز در فروش حق انشعاب فاضلاب به مردم این مناطق کمک‌های ویژه به شکل نقد و اقساط را انجام خواهد داد.

کد خبر 6094336

دیگر خبرها

  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند