Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@03:58:22 GMT

برخورد جدی با عوامل آلوده کننده آب در استان یزد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۴۵۹۸

برخورد جدی با عوامل آلوده کننده آب در استان یزد

یزد - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد با بیان این که طبق قانون تمام موسسات و شرکت هایی که از آب استفاده می کنند، موظف هستند با نصب تجهیزات لازم مانع آلودگی محیط زیست شوند، گفت: با عوامل آلوده کننده آب برخورد جدی صورت می گیرد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی شرکت آب منطقه ای یزد، محمدمهدی جوادیان زاده در نشست شورای حفاظت از منابع آب شهرستان یزد که با حضور فرماندار یزد، رییس اداره منابع آب حوزه مرکزی شرکت آب منطقه ای یزد و دیگر اعضای شورای حفاظت از منابع آب شهرستان برگزار شد، با تاکیدبر اهمیت آب و بهره وری بهینه از این منابع، اظهار داشت: حیات استان ها وابسته به آب است و اگر این منابع با مشکل مواجه شود، در تامین آب استان مشکل جدی خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمار ۵۰ درصدی نصب کنتورهای کشاورزی در استان خاطر نشان ساخت: در راستای توجه بیش از پیش به بحث حفاظت از منابع آب، در سال جاری ۱۰ دشت استان به طور کامل به کنتور هوشمند مجهز می شوند.

جوادیان زاده در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از آلودگی قنات ها از طریق شبکه فاضلاب، تصریح کرد: برخی از قنات های استان به دلیل قرارگیری در نزدیکی مناطق مسکونی یا تجاری آلوده شده اند که در این مورد برخورد لازم با عوامل آن صورت خواهد گرفت زیرا طبق قانون تمام موسسات و شرکت هایی که از آب استفاده می کنند، موظف هستند با نصب تجهیزات لازم مانع آلودگی محیط زیست شوند.

وی افزود: در صورت آلوده شدن منابع آب قابلیت برگشت آن وجود ندارد بنابراین ضروری است همه دستگاه ها و مردم حمایت لازم در این خصوص را داشته باشند.

این مسئول با بیان این که جنبه روانی بارندگی ها منجر به افزایش میزان مصرف خانوارها شده ، گفت: با تاکیداتی که در سال گذشته صورت گرفت شهرداری ها در مصارف آب فضای سبز ۲۸ درصد کاهش داشتند این نگرانی وجود دارد که بارندگی های امسال این تصور را بوجود آورند که مشکل بی آبی استان به طور کلی رفع شده و شهرداری ها روند افزایشی در مصرف آب فضای سبز را داشته باشند.

وی به اهمیت اجرای نظام آبیاری شبانه از سوی شهرداری ها اشاره و کرد و گفت: به دلیل این که امسال هیچ کدام از دشت ها به حالت تعادل نرسیده هنوز شاهد افت سطح آب زیرزمینی در همه دشت های استان خواهیم بود بنابراین در همه بخش ها همچنان نیازمند صرفه جویی در آب هستیم از جمله باید شهرداری ها همانند گذشته آبیاری فضای سبز را در شب و اوایل صبح انجام دهند.

حفاظت از قنات ها

در ادامه این نشست ، فرماندار یزد با تاکید بر لزوم حفاظت از قنات ها در برابر آلودگی های زیست محیطی ناشی از فاضلاب گفت: زارچ یکی از مناطقی است که احتمال آلودگی آب قنات آن وجود دارد به همین دلیل تصمیماتی مبنی بر حفر چاه جدید به منظوردفع فاضلاب و آلوده نشدن قنات های زارچ گرفته شد.

محمد رستگاری افزود: شناسایی و معرفی سایر منابع آلوده کننده آب قنات زارچ از دیگر اقدامات در دستور کار فرمانداری است تا با پیگیری های لازم سلامت مردم استان در معرض خطر قرار نگیرد.

وی به لزوم همکاری همه دستگاه ها برای جلوگیری از نشت فاضلاب در داخل قنات ها تاکید کرد و گفت: آلودگی آب قنات از طریق  فاضلاب ها، عمده ترین دلیل آلودگی قنات است.

تجهیز  چاه های صنعتی به کنتور هوشمند

رییس اداره منابع آب شهرستان های یزد و اشکذر شرکت آب منطقه ای یزد بابیان این که در سال گذشته تعرض به خط انتقال آب و وابستگی یزد به این آب، شرایط  سختی را برای استان فراهم کرد، افزود: این شرایط منجر به اتخاذ تصمیماتی از جمله اجرای طرح خاموشی چاه ها به مدت ۵۰ روز در شهرستان یزد و همچنین کشف و انسداد۶۷ حلقه چاه غیرمجاز گردید.

محمد حسین باقری با اشاره به این که اجرای این طرح باعث صرفه جویی در مصرف ۹ میلیون متر مکعب آب شد، گفت: مردم و مسئولان نباید بارندگی های اخیر را دلیلی برای عدم صرفه جویی در زمینه آب بدانند.

باقری به تجهیز ۶۷ درصد از چاه های صنعتی شهرستان یزد به کنتورهوشمند اشاره و خاطرنشان ساخت : در خصوص چاههای کشاورزی نیاز به اهتمام بیشتر کشاورزان در نصب کامل کنتورهای هوشمند است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آلودگی محیط زیست نصب تجهیزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • احیا و مرمت قنات مدوئیه
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • ۱ فوتی و ۱ مصدوم در برخورد پراید با کامیون در محور قصرشیرین به سرپل‌ذهاب
  • عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ۱۴۰۳
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • اتصال فاضلاب منزل به قنات جرم است
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر