Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار یزد با بیان اینکه جلوی ورود فاضلاب به قنات و آلوده شدن آب آن گرفته شود گفت: فاضلاب عامل اصلی آلودگی آب قنات در یزد است. ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمد رستگاری پیش از ظهر امروز در نشست شورای حفاظت از منابع آب شهرستان یزد با تاکید بر لزوم حفاظت از قنات‌ها در برابر آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از فاضلاب اظهار داشت: زارچ یکی از مناطقی است که احتمال آلودگی آب قنات آن وجود دارد به همین دلیل تصمیماتی مبنی بر حفر چاه جدید به منظوردفع فاضلاب و آلوده نشدن قنات‌های زارچ گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شناسایی و معرفی سایر منابع آلوده کننده آب قنات زارچ از دیگر اقدامات در دستور کار فرمانداری است تا با پیگیری‌های لازم سلامت مردم استان در معرض خطر قرار نگیرد.

فرماندار یزد به لزوم همکاری همه دستگاه‌ها برای جلوگیری از نشت فاضلاب در داخل قنات‌ها تاکید کرد و گفت: آلودگی آب قنات از طریق  فاضلاب‌ها، عمده‌ترین دلیل آلودگی قنات است.

بیش از 7 میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنات‌های همدان تخصیص داده شدخراسان جنوبی|تخریب 8 قنات شهرستان درمیان در سیل اخیرخراسان جنوبی | اعتبار 140 میلیارد تومانی برای لایروبی قنات‌های کشور کافی نیست

رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های یزد و اشکذر شرکت آب منطقه‌ای یزد هم در این نشست با بیان این که در سال گذشته تعرض به خط انتقال آب و وابستگی یزد به این آب، شرایط  سختی را برای استان فراهم کرد، افزود: این شرایط منجر به اتخاذ تصمیماتی از جمله اجرای طرح خاموشی چاه‌ها به مدت 50 روز در شهرستان یزد و همچنین کشف و انسداد67 حلقه چاه غیرمجاز گردید.

محمدحسین باقری با اشاره به این که اجرای این طرح سبب صرفه‌جویی در مصرف 9 میلیون متر مکعب آب شد، گفت: مردم و مسئولان نباید بارندگی‌های اخیر را دلیلی برای عدم صرفه‌جویی در زمینه آب بدانند.

وی به تجهیز 67 درصد از چاه‌های صنعتی شهرستان یزد به کنتور هوشمند اشاره و خاطرنشان کرد: در خصوص چاه‌های کشاورزی نیاز به اهتمام بیشتر کشاورزان در نصب کامل کنتورهای هوشمند است.

باقری ادامه داد: قرار است با همکاری مدیران بانک‌های استان، به کشاورزان تسهیلاتی ارایه شود تا با حذف واسطه، خرید کنتور هوشمند برای آن‌ها ارزان‌تر انجام شود.

باقری در ادامه به ضرورت حفظ بهتر رودخانه مرکزی شهر یزد پرداخت و گفت: اقدامات اخیر در خصوص آزادسازی بستر رودخانه ارزنده می‌باشد، لیکن نیاز است طرح جامع جمع‌آوری و دفع آب‌های سطحی شهر یزد که در دستور کار شهرداری است در اسرع وقت نهایی و گزارش آن به شورای حفاظت ارسال گردد.

وی به اقدامات انجام شده در ارتباط با طرح‌های فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی اشاره و خاطرنشان کرد: طرح‌های داناب، سپاس آب، تشکل آب بران و برگزاری نشست‌های منسجم با کشاورزان از اقدامات درحال انجام در سطح شهرستان است.

انتهای پیام/ح

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار ویژه شهرستان چابهار با اشاره به مشکلات تردد معلولان در سطح شهر اعلام کرد: برای تمامی دستگاههای اجرایی فرصت یک ماهه تعیین شده تا به وظایف خود عمل و مشکلات تردد این قشر را حل کنند.

جواد سپاهی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه بیش از ۲ هزار نفر معلول در سطح شهرستان وجود دارد و کمتر از پنج درصد محیط ادارات برای تردد معلولان مفید هستند، گفت: تمامی ادارات و سازمان‌های سطح شهرستان موظف هستند تا یک ماهه آینده برای متناسب سازی محیط ویژه برای خدمات دهی مطلوب به معلولین وجانبازان در سطح ادارات اقدام کنند.

فرماندار چابهار اظهار کرد: امیدوارم با تعیین فرصت یک ماهه جهت متناسب سازی محیط در سطح شهرستان برای خدمات دهی مطلوب به معلولین و جانبازان شهرستان چابهار شاهد حل مشکلات بعد از گذشت سالها انتظار باشیم.

وی ادامه داد: ادارات آموزش پرورش، فرهنگ و ارشاد، فنی وحرفه ای، بهزیستی می‌توانند با برگزاری کلاسهای آموزشی و برگزاری همایش‌ها و دستاوردهای خود در فعال کردن و کشف استعدادهای معلولین قدم مثبتی بردارند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار گفت: کارشناسان اداره بهزیستی جهت بررسی مکان‌ها سطح شهر با بازدیدهای مکرر می‌توانند در استانداردسازی محیط براساس نیاز هر منطقه اقدام کنند.

سپاهی ضمن تشکر از شهرداری چابهار در اجرای پیاده‌روسازی و جدول گذاری ها برای آسایش معلولین گفت: با توجه به این اقدامات موثر امیدواریم روند متناسب سازی طبق نظارت ادارات مرتبط انجام، تا معلولین با سهولت بیشتر رفت وآمد کنند.

وی ادامه داد: محل پارک خودروهای معلولین مشخص شده و نظارت مکرر ارگان های مرتبط مورد انتظار است.

وی مشاوره گرفتن از ایده‌های معلولین و فعالان در این حوزه و نخبگان را مورد تاکید قرار داد.

فرماندار چابهار تصریح کرد: متناسب سازی محل‌های تفریح از جمله ساحل و پارک‌ها در محل ها مشخص شده و باید برای معلولین برنامه ریزی و اجرایی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • اتصال فاضلاب منزل به قنات جرم است
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج