Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی هاشمی عصر یکشنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب استان خراسان جنوبی که به ریاست استاندار برگزار شد افزود: ۸۲ درصد مشترکان آب شهری ماهانه کمتر از ۲۰ مترمکعب مصرف آب دارند.

وی گفت: براساس مصوبه هیات وزیران مشترکان پرمصرف آب در استان ۱۶ درصد جریمه خواهند شد و این پول صرف برنامه های مدیریت مصرف و بازسازی شبکه های فرسوده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شبکه فاضلاب در چهار شهر استان در حال اجرا است و پیمانکاران مشغول کار هستند اضافه کرد: طرح فاضلاب خوسف دوباره به روزرسانی و برای تامین اعتبار تحویل سازمان برنامه و بودجه شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا خراسان جنوبی گفت: اوایل سال آینده ۲۱ هزار و ۵۰۰ مترمکعب ظرفیت تصفیه خانه بیرجند را افزایش خواهیم داد که باید از همین الان برای استفاده از پساب برنامه ریزی شود تا استفاده مفیدی از این آب داشته باشیم.

وی عنوان کرد: سال گذشته شهرداری های استان مصرف آب خود را ۲۱ درصد کاهش دادند در حالی که سرانه فضای سبز در برخی شهرهای ما پنج برابر استاندارد کشور است.

هاشمی با بیان اینکه جلسات ما در بخش آب باید با حضور ذی نفعان آب باشد افزود: دهیاران اطلاعات خوبی می توانند در اختیار ما قرار دهند تا به بسته کامل نیاز آبی برسیم.

وی گفت: باید تا افق ۱۴۱۰ سرانه مصرف آب شهرهای استان از ۲۴۰ لیتر به ۲۰۸ لیتر کاهش یابد که به دلیل میزان بالای هدررفت آب و گسترش شبکه ها کار سختی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: از ابتدای تیرماه امسال آبرسانی پایدار به ۳۰ روستای استان انجام شد.

مهدی صفوی نژاد افزود: ۹۵۰ روستا در استان زیر پوشش آب و فاضلاب روستایی قرار دارند که از این تعداد ۷۵۰ روستا بالای ۲۰ خانوار و بقیه زیر ۲۰ خانوار هستند.

وی بیان کرد: در فصل تابستان به دلیل کاهش آبدهی چاه ها و عدم مدیریت مصرف شاهد تنش آبی در ۱۰۰ روستای استان هستیم.

مدیرعامل شرکت آبفار خراسان جنوبی گفت: در روستای درمیان شهرستان درمیان چاه تامین آب روستا بر اثر سیل تخریب شده و بازسازی چاه هم باعث شد تا این چاه به آبدهی قبلی خود نرسد.

وی ادامه داد: در مجتمع آبرسانی فخرود شهرستان درمیان نیز ۱۵ روستا با کمبود آب مواجه هستند که متاسفانه میزان آبدهی چاه این مجتمع کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی گفت: در شهرستان نهبندان نیز آبرسانی پایدار به هشت روستا از مصوبات سفر استاندار خراسان جنوبی بوده است که آبرسانی به پنج روستا انجام شده و سه روستای دیگر تا هفته دولت تکمیل می شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به ۴۱۷ روستای استان با تانکر آبرسانی می شود اضافه کرد: از این تعداد ۳۰۰ روستا به صورت کامل آب ندارند و بقیه مشکل کمی و کیفی آب دارند.

وی گفت: سال گذشته نسبت به سال ۹۶ یک هزار و ۷۲۶ مترمکعب آب کمتری به دلیل کمبود اعتبار به روستاهای استان حمل شده است.

صفوی نژاد عنوان کرد: سالانه چهار میلیارد تومان برای آبرسانی سیار به روستاهای استان نیاز است و تا پایان سال جاری ۲۳ روستای استان با اجرای طرح های آبرسانی پایدار از چرخه آبرسانی سیار حذف خواهند شد.

وی با بیان اینکه آبرسانی سیار به روستاهای استان به وسیله ۳۸ دستگاه تانکر انجام می شود گفت: متولی حمل آب به روستاهای استان اتحادیه دهیاران خراسان جنوبی است.

صفوی نژاد عنوان کرد: مردم در برخی روستاهای استان حداقل نیم ساعت و حداکثر سه ساعت آب دارند، سرانه حجم آب برای هر روستایی استان روزانه ۵۰ لیتر است که در شهرستان درمیان به دلیل کمبود آب شدید روزانه برای هر خانوار ۱۰۴ لیتر آب ارسال می شود.

وی گفت: سالانه ۳۶۰ هزار مترمکعب آب در قالب ۲۷ هزار سرویس آب برای روستاییان استان ارسال می شود و ماهانه ۲۵۰ میلیون تومان برای آبرسانی سیار به روستاهای استان نیاز داریم.

۷۵۵۶*۳۰۲۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشترکان مصرف غیر مجاز خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند با بیان اینکه بزرگترین طرح عمرانی کشور جهاد آبرسانی است گفت: این طرح در استان مرکزی با جدیت در حال انجام است.

وی افزود: چهار طرح حوزه آبرسانی در استان مرکزی وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی در ۲ مرحله شامل فاز اول ۶۷ روستا با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی و در فاز دوم ۱۳۱ روستا را شامل می‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه و زرندیه با مدیریت آب منطقه‌ای استان و مدیریت منابع آب کشور در حال انجام است و همچنین انتقال آب به تفرش به صورت آزمایشی در حال استفاده است.

مخلص الائمه ادامه داد: یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت طرح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی و ۶ هزار میلیارد ریال در طرح آبرسانی به شهرستان تفرش هزینه شده که‌این اقدامات نشان از توجه دولت سیزدهم به رفاهیات مردم دارد

کد خبر 6094462

دیگر خبرها

  • سرانه فضای‌ورزشی مهاباد ۳۵ سانتی‌مترمربع است
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان