Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم یزد و اشکذر گفت: مطالعات انجام شده طی سال‌های گذشته نشان داده که منشا دوم خط انتقال آب به یزد باید از خرسان انجام گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ابوالفضل موسوی بیوکی در گفتگو با یزدرسا، با اشاره به دیدار مجمع نمایندگان استان با جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در هفته گذشته گفت: در این دیدار مسائل مختلفی مطرح شد که یکی از آنها مسئله آب استان و بررسی منشا خط دوم انتقال آب به یزد بود که بهشت آباد و خرسان دو گزینه بودند که قبلا در خصوص آنها مطالعاتی انجام شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  انتقال آب از خرسان به یزد   وی ادامه داد: مطالعات انجام شده طی سال‌های گذشته نشان داده است که به دلیل مسائل فنی، پرآبی منطقه خرسان و مسائل مختلف دیگر منشا دوم خط انتقال آب به یزد باید از خرسان انجام گیرد که در این خصوص به معاون اول رئیس جمهور توضیحاتی داده شد و وی نیز با کلیات این موضوع موافقت کرد.   نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس عنوان کرد: براین اساس مقرر شد انتخاب خرسان به عنوان منشا خط دوم انتقال آب به یزد به جای بهشت آباد در شورای عالی آب مطرح و پیگیری شود تا به تصویب برسد.   وی با اشاره به حضور «تقی زاده خامسی» معاون وزیر نیرو در یزد در روز چهارشنبه گفت: مسئولان استان معاون وزیر نیرو را در روز چهارشنبه به استان دعوت کرده بودند که در این دیدار نیز مسئله انتقال آب از خرسان به یزد تثبیت شد و دلایل کارشناسی برای انتخاب خرسان به عنوان محل دوم برای برداشت آب بازگو شد و معاون وزیر نیرو نیز بر آن تاکید کردند که باید این موضوع در شورای عالی آب مطرح و به تصویب برسد.   اجرای 65 درصد باقیمانده طرح فاضلاب شهری یزد توسط شهرداری   موسوی با بیان اینکه مسئله اجرای فاضلاب شهری یزد نیز در دیدار با تقی زاده خامسی مطرح شد، عنوان کرد: تقریبا 35 درصد از فاضلاب شهری یزد اجرا شده و 65 درصد آن باقی مانده است و در چندین جلسه شورای شهر و با حضور مسئولان استانی این موضوع مطرح و مقرر شده بود، شهرداری نظر خود را در زمینه اجرای مابقی طرح فاضلاب شهری یزد اعلام کند.   وی ادامه داد: روز چهارشنبه جلسه ای با حضور رئیس شورای شهر یزد، شهردار، رئیس کمیسیون عمران شهرداری یزد و تقی زاده معاون وزیر مطرح شد و شهرداری اجرای باقی مانده طرح فاضلاب یزد را پذیرفت و موافقت وزارت نیرو نیزدر این خصوص گرفته شد و شهرداری نیز پیشنهاد داد با توجه به شبکه فاضلاب موجود هر جایی که امکان آن وجود داشته باشد تصفیه خانه محلی در محل جمع آوری فاضلاب زده شود تا از آب تصفیه شده فاضلاب برای آبیاری فضای سبز استفاده شود.   نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با اشاره به بحث مدیریت واحد شهری یزد مبنی بر اینکه با توجه به توانایی شهرداری، تصدی‌های مربوط به دستگاه‌های اجرائی در رابطه با مدیریت شهری به شهرداری واگذار شود، گفت: از آنجا که بحث اجرای فاضلاب شهری از جمله طرح‌های اقتصادی است که می‌تواند منبع درآمد پایدار برای شهرداری باشد و هزینه اجرای آن در بودجه سال 97 و 98 تصویب و از مردم گرفته می‌شود در این جلسه تصمیم نهایی گرفته شد که 65 درصد باقیمانده طرح توسط شهرداری اجرا شود و بخش اجرا شده را نیز مورد بهره‌برداری قرار دهد.   موسوی ادامه داد: اجرای فاضلاب توسط شهرداری یک اقدام در زمینه مدیریت واحد شهری و یک کار اقتصادی است که مقرر شده شهرداری برنامه خود را در این زمینه ارائه کند تا مراحل واگذاری و انتقال امور اجرای فاضلاب شهری یزد از شرکت آب و فاضلاب استان به شهرداری انجام شود.   فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای انتقال آب از دریای عمان به یزد   وی در خصوص تخصیص آب از دریای عمان به استان یزد گفت: هفته گذشته شرکت آب منطقه‌ای یزد فراخوانی مبنی بر جذب سرمایه‌گذار و مجری برای انتقال آب از دریای عمان به استان داده است این بحث نیز با حضور معاون وزیر نیرو در یزد مورد بررسی قرار گرفت و وضعیت فراخوان و پیمانکارانی که برای سرمایه‌گذاری قصد ورود به این طرح را دارند و پیشرفت این کار بررسی شد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد

شهردار کرمانشاه، گفت: ادعای مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۳ و سرفصل‌های عنوان شده، صحت ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نادر نوروزی در نشست خبری که امروز در شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: کلیات بودجه 1403 شهرداری در موقع مناسب و براساس دستورالعمل‌های وزارت کشور تحویل شورای شهر شده است.

وی با اشاره به اینکه در هفتم اسفندماه سال گذشته جلسه فوق‌العاده برگزار و کلیات بودجه 1403 مصوب شد، عنوان کرد: ریاست شورا مصوبه کلیات بودجه را تا 28 اسفندماه به فرمانداری ارسال نکرد و 10 روز بعد از تصویب اولیه رأی‌گیری دیگری انجام داده و دو دوازدهم بودجه را به تصویب رساند.

شهردار کرمانشاه گفت: بنابراین دو مصوبه برای بودجه وجود داشته که مورد دوم غیرقانونی است و هیئت تطبیق فرمانداری به این مصوبه ایراد گرفته و غیرقانونی دانسته شد، اما به جهت ضرورت و پیشبرد امور شهری رد نشد و تخلف آن در هیئت حل اختلاف رسیدگی می‌شود.

وی افزود: بودجه در نظر گرفته شده برای امسال 6800 میلیارد تومان بود که با کاهش 500 میلیون تومانی از سوی شورای شهر به 6300 میلیارد تومان تقلیل یافت و کلیات بودجه تصویب شد.

امکان انحراف در بودجه با وجود نظارت دستگاه‌ها وجود ندارد

نوروزی با بیان اینکه علاوه بر شورای شهر 11 دستگاه از جمله بازرسی کل کشور بر شهرداری نظارت دارند، عنوان کرد: سرفصل‌های عنوان شده در بودجه شهرداری از سوی رئیس شورای شهر صحت ندارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از آیتم‌ها برای تعیین بودجه میزان تحقق بودجه سال گذشته شهرداری است، گفت: بودجه سال گذشته 4950 میلیارد تومان بود که به صورت نقدی و غیرنقدی تحقق یافته است.

شهردار کرمانشاه میزان تحقق بودجه سال گذشته را 70 درصد عنوان کرد و افزود: شورای شهر تنها تحقق به صورت نقدی را در نظر گرفته و به همین دلیل میزان تحقق بودجه را 51 درصد اعلام می‌کند.

نوروزی با بیان اینکه میزان تحقق بودجه در کرمانشاه نسبت به سایر کلانشهرها مطلوب است، گفت: کرمانشاه 11 هزار هکتار وسعت و یک میلیون نفر جمعیت دارد و درآمد به گزارش مالی بستگی دارد و بخشی از درآمد از مالیات است، اما کرمانشاه سهم ارزش افزوده زیادی ندارد.

وی با اشاره به اینکه نرخ افزایش حقوق و دستمزد و خدمات نیز بر تنظیم بودجه مؤثر است، افزود: براساس دستورالعمل وزارت کشور مجوز افزایش 40 درصدی بودجه نسبت به سال گذشته داده شده است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه تمام بندهای لایحه بودجه 1403 در دفترچه بودجه سال‌های قبل نیز وجود داشته است، گفت: تمام بندها و آیتم‌ها در کمیسیون اقتصادی و برنامه‌ریزی شورای شهر بررسی شده است.

نوروزی با اشاره به مقایسه بودجه شهرداری کرمانشاه با شهرهای با جمعیت کمتر، افزود: باید پنج درصد کل بودجه، بودجه فرهنگی باشد، اما شورای شهر با تقلیل بودجه، بودجه فرهنگی را به 22 میلیارد تومان کاهش داد.

وی با بیان اینکه امور شهری در گرو تصویب بودجه است، گفت: با وجود اینکه درخواست طرح دوفوریتی لایحه بودجه از طرف ما مطرح شد، اما رئیس شورا عنوان کرد که باید به کمیسیون ارجاع داده شود در صورتی که طرح دوفوریتی باید بلافاصله مطرح شود و نیازی به ارجاع به کمیسیون را ندارد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه هیچ مدیری در بودجه دستگاه خود کارشکنی نمی‌کند، بیان کرد: براساس قانون تصویب لایحه بودجه تا 15 اردیبهشت‌ماه فرصت دارد.

مصرف 280 هزار تن آسفالت برای شهر کرمانشاه 

وی با اشاره به شبهات مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه، عنوان کرد: مجموع اعتبار سال گذشته سازمان عمران و معاونت عمرانی شهرداری 290 میلیارد تومان بوده که همه برای اقداماتی از جمله آسفالت هزینه شده است.

نوروزی گفت: مجموع اعتبار پیش‌بینی شده سال 1403 برای سازمان عمران و معاونت عمرانی 320 میلیارد تومان است و این رقم نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه غیر از اعتبارات بخش عمرانی 200 تن قیر رایگان از وزارت راه دریافت شده است افزود: 280 هزار تن آسفالت برای کرمانشاه استفاده و بیش از 2000 کوچه و 26 شهرک آسفالت شده است.

انتظار یک ساله تبدیل وضعیت کارگران بازیافت در شورای شهر 

وی با اشاره به تبدیل وضعیت کارگران بازیافت، عنوان کرد: لایحه تبدیل وضعیت 1700 کارگر بازیافت از اردیبهشت سال گذشته تقدیم شورای شهر شده، اما از آن زمان تاکنون به آن رسیدگی نشده است.

نوروزی درباره شبهات مطرح شده درباره استخدامی‌های شهرداری گفت: بنابر آمار 300 نفر کارشناس از شهرداری بازنشسته شده‌اند اما ما یک سوم آن را جذب کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: چنانچه شهرداری از بخش خصوصی استفاده کند یا برای فعالیت‌ها برون‌سپاری کند باید به ازای هر 1000 نفر 6 نفر نیرو داشته باشد.

شهردار کرمانشاه عنوان کرد: شهرداری کرمانشاه با وجود اینکه برون‌سپاری نکرده و تمام اقدامات توسط نیروهای شهرداری انجام می‌شود اما 4435 نیرو دارد و 2000 کارگر کم دارد. 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • سبد متنوع پروژه های مشارکتی در شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • با اصل تبادل زندانیان موافقیم
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد