Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزدسرپرست شرکت آبفای استان یزد از تامین قریب ۵۸.۵ میلیون مترمکعب آب شرب و بهداشتی بیش از یک میلیون و ۱۷ هزار نفر در این استان طی شش ماهه ابتدای امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا، «محمد فاتحی» در مورد عملکرد این شرکت در سال جاری، تصریح کرد: آبفای یزد در حال حاضر با آب انتقالی به استان‌، ۱۸۶ حلقه چاه آب، پنج هزار و ۷۴۷ کیلومتر شبکه توزیع آب‌، ۲۸۳ هزار و ۳۰۷ متر مکعب مخزن ذخیره آب، آب شرب و بهداشت یک میلیون و ۱۷ هزار و ۶۲۶ نفر در استان را تامین و توزیع می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به واگذاری چهار هزار و ۲۳۵ فقره انشعاب آب به شهروندان استان اشاره کرد و افزود: در این مدت و در راستای ارائه خدمات بهتر به شهروندان ۳۷ کیلومتر شبکه آب در استان توسعه یافت.

سرپرست آب و فاضلاب شهری استان با بیان این که تامین آب در استان یزد با مشکلاتی از جمله کمبود منابع مواجه است، ادامه داد: در این مدت ۵۸ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۴۳ متر مکعب آب در استان یزد تولید شده است.

فاتحی اصلاح شبکه آب را یکی از اقدامات اساسی در راستای کاهش هدر رفت آب بیان کرد و افزود: در شش ماهه اول امسال ۱۱ کیلومتر شبکه آبرسانی در استان اصلاح شده است.

وی تعویض کنتورهای خراب را یکی دیگر از اقدامات مهم در راستای مدیریت مصرف آب دانست و افزود: در طول شش ماه گذشته، یک هزار و ۷۹۳ فقره کنتور خراب در سطح استان یزد تعویض شده است.

سرپرست آبفای یزد عملیات شناسایی نشت‌های احتمالی و نامرئی در شبکه توزیع، انشعاب و خطوط انتقال با استفاده از تجهیزات پیشرفته نشت‌یابی در  هشت شهر استان یزد را از دیگر اقدامات مهم در راستای مدیریت مصرف در طول شش ماه گذشته عنوان کرد.

وی به اقدامات صورت گرفته در ارتباط با رفع خرابی و جلوگیری از هدر رفت آب در سطح استان اشاره کرد و افزود: در این راستا و در طول شش ماهه ابتدایی امسال، ۱۰ هزار و ۶۱۸ مورد حوادث آب در استان یزد رفع شده است.

فاتحی در ادامه اجرای شبکه فاضلاب در استان را یک موضوع مهم در راستای حفظ محیط زیست و بازچرخانی مجدد آب دانست و افزود: در طول شش ماه گذشته، ۲۹ کیلومتر شبکه فاضلاب در استان یزد توسعه یافته است.

وی یادآور شد: در حال حاضر یک هزار و ۴۵۸ کیلومتر شبکه فاضلاب در استان یزد ایجاد و یک هزار و ۵۷۰ فقره انشعاب فاضلاب در شش ماهه اول سال به شهروندان واگذار شده است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهری استان در پایان نقش فرهنگ سازی در راستای مدیریت مصرف توسط شهروندان را بسیار با اهمیت برشمرد و اقدامات صورت گرفته روابط عمومی شرکت آبفا در سال جاری را تشریح کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آبفا آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملا تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است