Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@06:50:08 GMT

طرح رینگ مصرف آب برای اجرا در یزد تدوین شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۰۴۰۶

طرح رینگ مصرف آب برای اجرا در یزد تدوین شد

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد از تدوین طرحی با عنوان رینگ مصرف آب با هدف مدیریت این حوزه در یزد خبر داد. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمد فاتحی پیش از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: در بحث تامین و توزیع آب‌، بحث خط دوم انتقال آب که آب منطقه‌ها پیگیری می‌کند؛ در بحث توزیع‌، ما بر اساس پایداری آب در شبکه‌، به ویژه در مواقع بحرانی و پیک مصرف در تابستان جدا از آب انتقالی به بحث تولید و مدیریت مصرف توجه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه توزیع آب 6 حلقه چاه دیگر در یزدگرد حفر و در شهرستان‌ها هم  اقداماتی در این حوزه انجام شده گفت:  در بحث مدیریت مصرف‌، بعضی مناطق پایداری داریم و در بعضی نقاط هم تاسیسات شهر کافی نیست، به همین دلیل طرحی به نام رینگ مصرف ارائه دادیم که علاوه بر مخازن ذخیره آب‌، 300 هزار مترمکعب مخزن اضافه کنیم که توزیع عادلانه داشته باشیم.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد افزود: با توجه به اینکه آب با کیفیت در سمت غرب است، ما سعی کردیم با مخلوط کردن آب‌ها کیفیت آب را به حد مطلوب و استاندارد برسانیم و امیدواریم این رینگ را در مصوبات هیئت دولت بیاورند و با پیگیری‌های صورت گرفته در حال اجرا است تا از طرف سرمایه‌گذار تامین بودجه شود.

فاتحی ادامه داد: این یک پروژه بزرگ است که اگر انجام شود در مدت یکسال خطوط اصلی را به هم وصل می‌کنیم و در زمان قطعی آب مدیریت آن امکان‌پذیر است.

250 میلیارد تومان در اجرای طرح آب‌شیرین بوشهر سرمایه‌گذاری می‌شودروزگار سخت مردم در منطقه محروم اهواز / طغیان مجدد فاضلاب و آب‌گرفتگی خیابان‌های کوت‌عبدالله‌ + تصاویراخبار هواشناسی کشور| فعالیت قابل توجه سامانه بارشی در شمال‌شرق کشور، هشدار آبگرفتی در برخی استان‌ها صادر شد

وی ادامه داد: در بحث مدیریت مصرف‌‌، بحث جداسازی آب شرب از فضای سبز در دستور اجرا است تا شهرداری از پساب فاضلاب برای آبیاری فضای سبز استفاده کنند‌.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد با بیان اینکه در حوزه مدیریت مصرف آب، فرهنگ سازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، در ارتباط با ضرورت اجرای فاضلاب خاطرنشان کرد: جمعیت استان نسبت به 20 سال گذشته 4 برابر شده و در کنار آن صنایعی داریم که پساب آن‌ها خطرناک است و سبب آلودگی سفره‌های زیر‌زمینی می‌شود.

فاتحی افزود: در حال حاضر چاه‌های که در یزد بوده آلوده شده و قابل استفاده نیست به همین دلیل چاه از مدار خارج شده است، به تعبیر دیگر می‌توان گفت که شهر پیشروی کرده ولی منابع عقب‌نشینی داشته‌اند.

وی با تاکید بر اینکه یزد دو گنجینه آب دارد که اگر این دو گنجینه آلوده شوند دیگر تامین آب امکان‌پذیر نیست  گفت: کشورهای پیشرفته به سمتی رفتند که از پساب و آب خاکستری استفاده می‌کنند و خوشبختانه در ایران هم بعضی معماران این کار را انجام داده و خروجی آب فاضلاب را جدا می‌کنند.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد عنوان کرد: وزیر نیرو با تغیر نام بحران خشکسالی به سازگاری با کم آبی تاکید کردند این بحثی است که از قدیم بوده و مردم باید صرفه‌جو باشند.

انتهای پیام/ ع

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی مطرح کرد: تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی استان با هدف تحقق اهداف شعار سال به پایان رسید.

حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقای سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان، همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

وی تشریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، وی اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقای سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است