Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، «محمد فاتحی» شب گذشته هیجدهم آذرماه در جریان دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، اظهار کرد: در بحث تامین و توزیع آب، بحث خط دوم انتقال آب که آب منطقه‌ها پیگیری می‌کند؛ در بحث توزیع، ما بر اساس پایداری آب در شبکه، به ویژه در مواقع بحرانی و پیک مصرف در تابستان جدا از آب انتقالی به بحث تولید و مدیریت مصرف توجه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی‌ با بیان این‌ که در حوزه توزیع آب شش‌ حلقه چاه در یزدگرد حفر و در شهرستان‌ها هم اقداماتی در این حوزه انجام شده است، افزود:‌ در بحث مدیریت مصرف، بعضی مناطق پایداری داریم و در بعضی نقاط هم تاسیسات شهر کافی نیست، به همین دلیل طرحی به نام رینگ مصرف ارائه دادیم که علاوه بر مخازن ذخیره آب، ۳۰۰ هزار مترمکعب مخزن اضافه کنیم که توزیع عادلانه داشته باشیم.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد در ادامه گفت: با توجه به این‌که آب با کیفیت در سمت غرب است، ما سعی کردیم با مخلوط کردن آب‌ها، کیفیت آب را به حد مطلوب و استاندارد برسانیم.

فاتحی تصریح کرد: این یک طرح بزرگی است که اگر انجام شود طی یکسال خطوط اصلی را به هم وصل می‌کنیم و در زمان قطعی آب مدیریت آن امکان‌پذیر است.

این مسئول ادامه داد: در بحث مدیریت مصرف، بحث جداسازی آب شرب از فضای سبز در دستور اجرا است تا شهرداری از پساب فاضلاب برای آبیاری فضای سبز استفاده کنند.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد با بیان این‌که در حوزه مدیریت مصرف آب، فرهنگ سازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، در ارتباط با ضرورت اجرای فاضلاب، خاطرنشان کرد: جمعیت استان نسبت به ۲۰ سال گذشته چهار برابر شده و در کنار آن صنایعی داریم که پساب آن‌ها خطرناک است و سبب آلودگی سفره‌های زیرزمینی می‌شود.

فاتحی افزود: در حال حاضر چاه‌های که در یزد بوده آلوده شده و قابل استفاده نیست به همین دلیل چاه از مدار خارج شده است، به تعبیر دیگر می‌توان گفت که شهر پیشروی کرده ولی منابع عقب‌نشینی داشته‌اند.

وی با تاکید بر این‌که یزد دو گنجینه آب دارد که اگر این دو گنجینه آلوده شوند دیگر تامین آب امکان‌پذیر نیست  گفت: کشورهای پیشرفته به سمتی رفتند که از پساب و آب خاکستری استفاده می‌کنند و خوشبختانه در ایران هم بعضی معماران این کار را انجام داده و خروجی آب فاضلاب را جدا می‌کنند.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد عنوان کرد: وزیر نیرو با تغیر نام بحران خشکسالی به سازگاری با کم آبی تاکید کردند این بحثی است که از قدیم بوده و مردم باید صرفه‌جو باشند.

کد خبر 469202 برچسب‌ها استان یزد آبفا - آب و فاضلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب استان یزد آبفا آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر

محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شیراز اظهار کرد: از امروز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با بیان اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری نزدیک به ۲۰ دستگاه تراکتور و ۵ دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

او با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، گفت: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های مربوطه به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت، افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری همه دستگاه هاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر