Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فاتحی گفت: مصرف آب در خردادماه در استان یزد 30 درصد رشد داشته که با مصرف آب در اوج گرمای تابستان سال گذشته برابری می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمد فاتحی پیش از ظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد به مناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب گفت: متاسفانه امسال با توجه به بحران کرونا افزایش 15 تا 20 درصدی مصرف آب در استان یزد را داشتیم و همچنین با توجه به افزایش دما در خردادماه 15 درصد نیز افزایش مصرف به دلیل گرما داشتیم که در مجموع 30 درصد رشد مصرف آب در خردادماه در استان وجود داشته که با مصرف آب استان در اوج گرمای تابستان سال گذشته برابری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: افزایش مصرف آب موجب شده که علاوه بر آب انتقالی، کسری آب مصرفی را از طریق منابع آب زیرزمینی که در استان وجود دارد تامین و برخی چاه‌ها را وارد مدار می‌کنیم  و در واقع افزایش مصرف آب در استان موجب شده که اختلاط آب انتقالی و منابع آب زیرزمینی در استان تقریبا 50 به 50 شود و برخی مناطق با افزایش سختی آب مواجه باشیم.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد عنوان کرد: چنانچه مدیرت مصرف آّب در استان وجود داشته باشد کیفیت آب مناطق مختلف استان نیز به بالاتر می‌رود و تلاش شرکت آب و فاضلاب نیز این است که آب شرب پایدار در اختیار مردم استان قرار گیرد و مجبور به جیره بندی آب نباشیم.

فاتحی با بیان اینکه تاکنون حتی با یک ساعت قطعی آب نیز مواجه نبوده‌ایم، تصریح کرد: مدیریت مصرف آب بحث بسیار مهمی است و با توجه به اینکه منابع آبی استان یزد و سفره‌های آب زیرزمینی جوابگوی مصرف بالای آب نیست باید به مدیریت مصرف توجه ویژه داشته باشیم تا دچار مشکل نشویم.

وی در خصوص راه‌اندازی ایستگاه‌های برداشت آب در استان گفت: برخی از شهرستان‌ها مانند اردکان و میبد که در زمینه کیفیت آب دچار مشکل هستند به ترتیب 35 ایستگاه و در میبد 22 ایستگاه برداشت آب راه‌اندازی شد و در یزد نیز یک ایستگاه آب شیرین کن راه اندازی شده تا آب با کیفیت بالا در اختیار مردم استان قرار گیرد.

فاتحی با بیان اینکه استان یزد در زمینه جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در بخش فاضلاب پیشقدم بوده است، افزود: شبکه فاضلاب در برخی شهرستان‌ها مانند میبد، بافق، مهریز و ابرکوه در حال انجام است، بیش از 90 درصد شبکه فاضلاب در اردکان به بهره‌برداری رسیده و شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر میبد و بافق نیز نیمه دوم سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه تامین آب پایدار در روستاها گفت: برای این هدف تکمیل 30 مجتمع آبرسانی تعریف شده است و با تامین اعتبار از صندوق توسعه ملی این مجتمع‌های آبرسانی 180 روستا با جمعیت 220 هزار نفر در استان را تحت پوشش قرار می‌دهد و برنامه این است که امسال چهار مجتمع آبرسانی تکمیل شود تا بخشی از آب شرب پایدار روستاها تامین شود.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد افزود: اولین پروژه فاینانس تامین آب روستایی در سطح کشور در استان یزد اجرا می‌شود که که در سفر ریاست جمهوری کلنگ آن به زمین زده شد و نزدیک به 350 میلیارد تومان تامین اعتبار شده و 266 روستا را تحت پوشش قرار خواهد داد این پروژه آب روستاهای تفت، میبد و مهریز را تامین می‌کند که اجرای آن به مدت سه سال به طول می‌انجامد.

فاتحی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امسال بارندگی خوبی را در استان شاهد بودیم و همین مورد موجب شده در اذهان عمومی این موضوع شکل بگیرد که مشکل آب استان یزد حل شده است در حالی که اینگونه نیست و ما با توجه به قرار گرفتن در اقلیم خشک و کمبودهای آبی که با آن مواجه هستیم باید مدیریت و فرهنگسازی در خصوص مصرف درست آب توجه داشته باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سیستم گرمایشی اکثر منازل و ساختمان‌های استان توسط کولرهای آبی تامین می‌شود پیش بینی می‌کنیم مصرف آب در تابستان دوچندان افزایش یابد بنابراین شهروندان باید با مدیرت مصرف آب و فرهنگسازی در این زمینه از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند. همچنین با ایجاد سایبان برای کولرهای آبی 80 درصد بازده آن را افزایش دهند.

فاتحی در خصوص پرداخت قبوض آب در استان گفت: با شیوع کرونا تنها 20 درصد پرداخت قبوض آّب در استان پرداخت شده است و 80 درصد مشترکین آب و فاضلاب روستایی و شهری استان یزد هیچ پرداختی نداشتند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان یزد آب در استان آب و فاضلاب مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،نشست صمیمی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری آذربایجان غربی و معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی با مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان برگزار شد.

 در این جلسه در خصوص مسائل و مشکلات تامین، توزیع کود و ذخیره سازی و میزان موجودی در انبار‌های سازمانی بحث و تبادل نظرات مختلفی انجام گرفت؛ در این جلسه دکتر مظلومی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آذربایجان غربی ضمن ارایه گزارش در خصوص تامین، تدارک و وضعیت توزیع کود در سال ۱۴۰۲ (افزایش ۲۷ درصدی نسبت به پنج سال گذشته و ۱۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱) ابراز خشنودی و افزود شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آمادگی دارد نیاز کودی استان درکشت بهاره را تهیه و تامین نماید. 

در ادامه معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی ضمن ابراز رضایت از تامین و تدارک کود در پاییز ۱۴۰۲ و بهار ۱۴۰۳ تقاضای فعالیت مستمر همچون سنوات گذشته را برای سرک پاییزه و محصولات بهاره نمودند و در پایان نیز جناب آقای دکتر دهقان ضمن عرض خدا قوت به جناب آقای رسولی مدیر عامل محترم شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور و زحمات همه همکاران ایشان بخصوص در مدیریت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آذربایجان غربی در جهت تامین و توزیع به موقع کود‌های کشاورزی در جهت خدمت رسانی به کشاورزان محترم و زحمتکش تجلیل و قدردانی به عمل آوردند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است