Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقیان عصر امروز در جلسه شورای اسلامی شهرستان یزد با تاکید بر اولویت بهداشت و سلامت مردم افزود: اولویت ما سلامت مردم است و با توجه به مشکلاتی که اکنون به دنبال راکد ماندن پساب تصفیه خانه فاضلاب، معضل بهداشتی برای مردم منطقه ایجاد شده بنابراین شرکت آب و فاضلاب اعلام کند آیا توان این را دارد که منطقه پساب را کنترل کند و سلامت و بهداشت مردم را تضمین کند یا نه و اگر ندارد به بخش خصوصی واگذار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقیان افزود: گرچه این مجموعه میراث برخی تصمیم گیری‌ها در سال‌های گذشته است و کاش ۱۰ سال پیش این تفکر حاکم بود که برای آب تصفیه شده، برنامه‌ای وجود داشته باشد، اما لازم است اکنون نیز تدابیری برای این مشکل اندیشیده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به بحث انتقال برای محدوده پساب یزد ادامه داد: حذف دریاچه حداقل در یک فاز زمانی کوتاه مدت امکان پذیر نیست و از انتقال دریاچه و بحث گردشگری نتیجه نخواهیم گرفت البته پیشنهاد رئیس شورای شهر در حوزه گردشگری، همین مجموعه فعلی است و نه انتقال که لازم است مسئولان سازمان آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای تصمیم جدی بگیرند یا مجموعه را کنترل کنند و تبعاتش را بپذیرید یا به بخش خصوصی واگذار شود تا برای آن برنامه صورت گیرد.

معاون امور عمرانی استانداری یزد اظهار داشت: ورودی فاضلاب به این مجموعه حدود ۲۷۶ لیتر بر ثانیه است اما بالغ بر ۳۳۰ لیتر بر ثانیه پساب پیش فروش شده که این امر تعهد ایجاد کرده اما نباید مردم تبعات این تعهد را متحمل شوند.

صادقیان تصریح کرد: مجموعه کوثر تنها مجموعه‌ای است که به تعهدات خود در این زمینه عمل کرده و بعد از آن، منابع طبیعی است که ۳۰ لیتر بر ثانیه برای فضای سبز استفاده کرده اما دیگران به تعهدات خود عمل نکرده اند.

وی ادامه داد: قراردادهایی که اکنون بسته می‌شود باید کوتاه مدت و کمتر از پنج سال و ۱۰ سال باشد، آب یزد ارزش دارد ما مدافع صنعت و بخش تولید هستیم ولی دوستان در این بخش‌ها باید هزینه آب را پرداخت کنند.

صادقیان تصریح کرد: با تمام مشکلات سال‌های گذشته، فرمانداری یزد و دستگاه‌های متولی تلاش کردند تا مجموعه تصفیه خانه فاضلاب تبعات کمتری برای مردم داشته باشد و گرچه امسال مشکلات کمتر بود اما این روند باید همچنان ادامه پیدا کند.

وی با تاکید بر برنامه ریزی جامع گفت: دستگاه‌های دولتی هم حق ندارند این مشکلات را به گردن هم بیندازند، دانشگاه علوم پزشکی باید برنامه‌های جامع‌تری داشته باشد و نباید کار موقت انجام شود و وظیفه همه ما است که به عنوان دانشگاه علوم پزشکی و حوزه بهداشت بر این دریاچه و سایر بخش‌ها که تولید آلایندگی دارند به خصوص در مراکز جمعیتی برنامه داشته باشیم.

معاون استاندار یزد تصریح کرد: یک ماه به آب منطقه‌ای فرصت می‌دهیم تا پیشنهاد شهرداری یزد برای در دست گرفتن اختیار دریاچه پساب تصفیه خانه و ارائه برنامه کامل برای آن را بررسی کند اما در مجموع با واگذاری تمام بخش‌های دولتی که امکان واگذاری آن به بخش خصوصی است، موافقیم.

کد خبر 4965834

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد شرکت آب منطقه ای یزد استانداری یزد شوراي شهر يزد محسن صادقیان ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان دهه کرامت شهرکرد بیرجند ایلام استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه مواد مخدر ستاد مقابله با کرونا تصفیه خانه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس

 مهلت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس برای بارگذاری مدارک منتسب به دریافت مجوز حرفه‌ای به پایان رسیده است.

به گزارش مشرق، یکی از شروط برای تیم‌های استقلال و پرسپولیس به منظور کسب مجوز حرفه‌ای پرداخت بدهی‌های خارجی و تعیین تکلیف پرونده‌هایی بود که منجر به رای صدور نهایی شده بود.

دیگر موضوعی که کنفدراسیون فوتبال روی آن در مورد این دو تیم ایرانی زوم کرده بود، تفکیک مالکیت بود. نامه فدراسیون فوتبال برای تفکیک مالکیت این دو باشگاه به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.

البته نامه ارسالی و نظر کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال در مورد تیم‌های ایرانی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده محرمانه است. اما بر اساس خبرهای رسیده مجوز حرفه‌ای تیم‌های استقلال و پرسپولیس از سوی این کمیته تایید شده است.

با واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی به زودی پرونده بدهی‌های دو تیم که بیشتر داخلی هستند، تعیین و تکلیف خواهد شد. هم چنین با این واگذاری مقرر شد منبعد هیچ پرونده خارجی بدون تعیین و تکلیف رها نشود. به واقع از این پس مالکان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اجازه نخواهند داد مربی و بازیکن خارجی از استقلال و پرسپولیس شکایت کنند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان