Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن صادقیان روزشنبه در مراسم معارفه مدیرعامل آب و فاضلاب استان که با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاصلاب کشور برگزار شد، بدون اشاره به جمعیت این روستاها افزود: در بحث شبکه فاضلاب شهر در مرکز استان فقط ۳۰ درصد عملیات انجام شده و نیازمند برنامه ریزی لازم است همچنین در زمینه تصفیه خانه فاضلاب شهر نتوانستتیم پاسخگوی خوبی به مردم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته قدردان تلاش مجموعه کارکنان شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی استان هستیم با وجود کمبودها در بهترین شرایط خدمت رسانی کرده اند و با وجود نزدیک به ۲ دهه خشکسالی  از تبدیل کمبود آب به بحران پیشگیری کردند.

معاون استانداری یزد با دعوت از مردم به صرفه جویی در آب و برق و پیشگیری از بروز بحران احتمالی گفت : در مورد طرح بازچرخانی آب فاضلاب یزد سال گذشته  قول تامین بودجه لازم داده شد، امیدواریم در سال ۹۹  این مبلغ اختصاص یابد .

وی بدون اشاره به مبلغ مورد نظر ادامه داد: در زمینه طرح فاضلاب شهرهای اردکان، میبد ، مهریز و بافق نیز فعالیت های خوبی صورت گرفته و در زمینه تامین آب شرب استان نیز فعالیت هایی در دست اقدام است که با هماهنگی و همکاری نهادهای مربوطه شاهد تسریع در انجام  فعالیت ها باشیم.

هم اکنون ۸۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان یزد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.

همچنین « حمیدرضا جانباز»  مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب در این مراسم گفت: با توجه به معضل شیوع کرونا و شرایطی که به وجود آمده، باید تاب‌آوری در سه حوزه آب و فاضلاب  انجام شود.

وی افزود:  در مرحله اول نیروهای سازمان است که باید در سلامت باشندتا بتوانند به مردم خدمت رسانی کنند لذا بحث سلامت کارکنان آب و فاضلاب و خانواده آنها در اولویت نخست شرکت قرار  دارد.

وی ادامه داد: همچنین فعالیت اقتصادی شرکت و سازمانی مدنظر است و در سومین حوزه ارتقای تاب آوری تاسیسات و دستگاه‌هاست تا آمادگی لازم برای ارایه سرویس مستقیم به مردم وجود داشته باشد لذا این سه مساله در استان یزد نیز انجام می شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب در ادامه با اشاره به تداوم خشکسالی از صبر و نجابت یزدی‌ها قدردانی کرد و گفت: به دلیل خشکسالی‌، مردم با وجود کمبود در مدیریت تامین آب با مسوولان همکاری کردند به ما انگیزه دادند تا همکارانمان برای فعالیت‌های بلندمدت برنامه ریزی کنند تا این مشکل رفع شود.

جانباز ادامه داد: با پیگیری های انجام شده و تکمیل خط انتقال نسبت به تامین آب شرب و رفع این مشکل اقدامات لازم انجام می شود و بازچرخانی آب فاضلاب نیز در اولویت بعدی این نهاد است که در یزد انجام می شود.

وی اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده هفت و نیم میلیون نفر از مردم روستاها از آب شرب دایم بهره مند خواهند شد و بخشی از این روستاها در استان یزد قرار دارد و این مشکل با حمایت مقام معظم رهبری و اختصاص منابعی در قانون بودجه انجام می شود.

وی در ادامه با قدردانی از خدمات مسوولان سابق شرکت های آب و فاصلاب شهری و روستایی یزد،  اصغر ریاضتی را به عنوان مدیرعامل جدید آب و فاضلاب استان برای مدت ۲ سال معرفی کرد.

برچسب‌ها یزد آب و فاضلاب وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد آب و فاضلاب وزارت نیرو یزد آب و فاضلاب وزارت نیرو انجام می شود آب و فاضلاب فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود