Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران با اشاره به اینکه یزد به شدت با مشکل کم آبی روبرو است گفت: با تکمیل ابعاد مختلف خط آب‌رسانی اول و جمع‌بندی انتقال آب در قالب خط دوم، این مشکلات کمتر شود.

به گزارش تسنیم، حمیدرضا جانباز بعد از ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه مدیران پیشین سازمان‌های آب روستایی و شهری یزد و مدیرعامل جدید آبفا استان با تقدیر از همراهی و صبر مردم استان یزد با شرکت آب و فاضلاب اظهار داشت: در سال‌های گذشته چه به واسطه خشکسالی‌های مستمر و چه به لحاظ کمبود آب مردم یزد همراهی خوبی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: صنعت آب و فاضلاب پس از سال 69 که قانون تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب تشکیل شد، در طول یکسال گذشته در شرایط خاصی به سمت تکامل در حوزه خدمات‌رسانی مطلوب‌تر به آحاد مردم با تاکید به جمعیت روستایی کشور است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران موضوع یکپارچگی صنعت آب و فاضلاب را موضوع بسیار مهمی دانست و گفت: این طرح با هدف خدمات‌رسانی مناسب‌تر به جمعیت کشور با همگرایی و استفاده از تجارب دو شرکت شکل می‌گیرد.

جانباز تصریح کرد: این اقدام فرصتی را در جهت خدمات‌رسانی مناسب‌تر به جمعیت هدف ایجاد می‌کند و هدف ما این است که مجتمع‌های آب‌رسانی روستایی که در طول سال‌های گذشته با تصویب قانون و اجازه مقام معظم رهبری منجر به تحولی در حوزه آب روستایی شد را تکمیل کنیم.

وی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته بیش از 7 و نیم میلیون نفر در روستاهای کشور از این پروژه‌ها بهره‌مند شدند گفت: امسال قانون بودجه اجازه داده که ما علیرغم منابع مصوب روستاها، منابع دیگری را هزینه کنیم و انشاءالله خدمات درخور توجهی را امسال شاهد باشیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران افزود: گرچه استان یزد جزو پائین‌ترین سرانه‌های مصرف آب را دارد ولی با این وجود در تابستان‌ها با مشکل مواجه می‌شویم و قول ‌دهیم که با تکمیل ابعاد مختلف خط آب‌رسانی اول و جمع‌بندی انتقال آب در قالب خط دوم، این مشکلات کمتر شود.

جانباز خاطرنشان کرد: در آب و فاضلاب روستایی استان یزد مشکلات عدیده‌ای داشتیم که در طول سال‌های گذشته خدمات بسیار شایسته‌ای در زمینه رفع این مشکلات انجام شد.

وی ایجاد انسجام در مجموعه نیروی انسانی را یکی از مهمترین اقدامات در حوزه آب و فاضلاب روستایی یزد در طول 4 سال گذشته دانست و گفت: این موضوع سبب ارائه خدمات بسیار بهتر به مردم در نقاط روستایی یزد شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران خاطرنشان کرد: موضوع بازچرخوانی در بحث فاضلاب یزد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه در زمینه فاضلاب شهری یزد نسبت به بسیاری از استان‌ها عقب‌تر هستیم، باید برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم تا بتوانیم از این ظرفیت بهتر و بیشتر استفاده کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/0036cj

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: یزد کم آبی سال های گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی

مسئول سازمان بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی گفت: یکی از پروژه‌ها و برنامه‌های مورد توجه بسیج‌ سازندگی استان، انتقال آب سدهای شیرین‌دره و زیدرسره به مناطق روستایی است که تاکنون ۴۱ روستا از محل این دو سد آب‌رسانی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌شمالی، مجتبی مداحی امروز _ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: هفته بسیج‌سازندگی از هجدهم اردیبهشت ماه به مناسب سالروز تأسیس این نهاد آغاز می‌شود و شعار سازمان بسیج در سال جاری، همه‌باهم، بسیج و خدمت‌رسانی است.

وی افزود: دیدار جهادگران با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌شمالی، انجام رزمایش کمک‌های مومنانه و توزیع بسته‌های حمایتی از جمله اقداماتی است که در این هفته اجرا می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: افتتاح قرارگاه‌های منطقه‌ای، پروژه‌های محرومیت زدایی و قرارگاه پیشرفت در سطح استان از دیگر برنامه‌های بسیج سازندگی در این هفته است.

مداحی با تاکید بر انقلابی بودن و مردمی بودن تشکل بسیج اضافه کرد: افتتاح کارگاه‌های تولیدی اقتصاد مقاومتی و همچنین ارائه تسهیلات با شرایط مطلوب به نیازمندان جهت تقویت مشاغل خانگی نیز در دستور کار برنامه‌های بسیج‌سازندگی خراسان‌شمالی قرار دارد.

وی ادامه داد: با توجه به اعلام نهادهای نظارتی بیش از ۹۱ درصد از تسهیلات ارائه شده توسط بسیج‌سازندگی به نیازمندان، به صورت صحیح و کارآمد مورد استفاده متقاضیان قرارگرفته است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌شمالی تصریح کرد: سازمان بسیج‌سازندگی خراسان‌شمالی تعدادی ماشین‌آلات جهت محرومیت زدایی در استان دارد و تعدادی را نیز اجاره می‌کند که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۳۰ هزار ساعت این دستگاه‌ها به منظور خدمت به مردم فعالیت داشتند.

مداحی افزود: در سال گذشته ۴۵۰۰ تن قیر توسط این سازمان به منظور آسفالت جاده‌های روستایی ارائه شد که به آسفالت شدن بیش از ۴۰۰ هزار مترمربع از جاده‌های روستایی انجامید.

وی اظهار کرد: یکی از پروژه‌ها و برنامه‌های مورد توجه بسیج‌سازندگی استان، انتقال آب سدهای شیرین‌دره و زیدرسره به مناطق روستایی است که ۴۱ روستا از محل این دو سد تاکنون آب‌رسانی شده‌اند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: در سال گذشته، ۵۵ هزار بسته‌حمایتی با میانگین ارزش ۵۰۰ تومان و همچنین ۲۰ هزار پک لوازم‌التحریر با میانگین ارزش ۲۵۰ هزار تومان بین نیازمندان استان توسط بسیج‌سازندگی توزیع شد.

مداحی گفت: در سال ۱۴۰۲ به منظور افزایش ازدواج آسان، ۵۳۴ بسته‌ی جهیزیه میان نوعروسان نیازمند استان توزیع شد.

کد خبر 749753

دیگر خبرها

  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • با پرداخت های به موقع راه آهن عملکرد مناسبی در آماده به کاری لکوموتیوها داشتیم
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • برای پیروزی به میدان می رویم/فوتبال ایران یا مشکل مهاجم روبرو است
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان