Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، اصغر ریاضتی، مدیرعامل آبفا استان یزد در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: با توجه به این که میانگین روستا‌های دارای آب شرب یزد ۲۲ درصد کمتر از میانگین کشوری است، مهمترین برنامه آبی استان یزد اجرای خط دوم انتقال خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریاضتی مهمترین برنامه در حال پیگیری توسط آب و فاضلاب استان یزد را پیگیری خط دوم انتقال آب دانست و اظهار داشت: در حال حاضر تخصیص آب این خط انجام شده و در مرحله جذب اعتبار است.

او با بیان اینکه یکسان سازی و یکپارچگی در شبکه آب شهر یزد به طور کامل اتفاق نیفتاده بیان کرد: بر اساس توزیعی که صورت گرفته، برخی نقاط شهر از آب انتقالی بهره‌مند هستند و برخی دیگر به طور کامل از آب انتقالی بهره نبرده اند.

مدیرعامل آبفا استان یزد، خاطرنشان کرد: هزینه‌ها واعتبارات مورد نیاز برای یکسان سازی رینگ شهری یزد انجام شده و حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرایی کردن این طرح نیاز است.

این مقام مسئول تصریح کرد: امیدواریم در سال جاری این طرح را آغاز کرده و در سال‌های آینده بودجه لازم را دریافت کنیم تا بحث یکسان سازی رینگ شهری و بهره مندی تمام نقاط به صورت یکسان از آب انتقالی را فراهم شود.

مدیرعامل آبفا استان یزد عنوان کرد در حال حاضر تنها ۶۰ درصد روستا‌های یزد از آب شرب پایدار بهره‌مند هستند این در حالی است که میانگین کشوری بیش از ۸۲ درصد است.

او در ارتباط با اجرای کامل طرح پروژه فاضلاب یزد گفت: در حال حاضر این پروژه نیاز به حدود دو هزار میلیارد تومان اعتبار دارد و با توجه به وضعیت تورم هرچه زمان بگذرد هزینه آن بیشتر می‌شود.

مدیرعامل آبفا استان یزد بیان کرد: باید با اقدامات لازم نسبت به تامین اعتبار مورد نیاز در این حوزه گامی مهم برداشت و علاوه بر آن زمینه بهره گیری از پساب فاضلاب یزد را فراهم آورد.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال آب پساب فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۳۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است،افزود: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

جعفری با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده، بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.، افزود امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

کد خبر 6093814

دیگر خبرها

  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند