Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@13:53:19 GMT

افزایش 15 درصدی مصرف آب در استان یزد با شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۳۵۰۵

افزایش 15 درصدی مصرف آب در استان یزد با شیوع کرونا

ریاضتی گفت:با توجه به شیوع کرونا و حساسیت‌هایی که در زمینه رعایت اصول بهداشتی به وجود آمد میزان مصرف آب در استان یزد نسبت با افزایش 15 درصدی مواجه بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، اصغر ریاضتی صبح امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد گفت: براساس قوانین و مقررات استان یزد آخرین استانی که یکپارچگی مجموعه آب و فاضلاب شهر و روستا در آن اتفاق افتاد استان یزد بود و هم اکنون مجموعه آب و فاضلاب شهر و روستایی تحت عنوان آب و فاضلاب استان یزد به مشترکین خدمات ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: 60 درصد آب شبکه شهری یزد و 16 درصد از آب روستایی استان از آب انتقالی و مابقی از منابع زیرزمینی حوزه استان است که شاخص برخورداری از شبکه آب در بخش شهری در استان نزدیک به 100 درصد و شاخص بهره‌مندی از آب در بخش روستایی استان 60 درصد است که تلاش داریم سطح برخورداری در مجموعه استان را به نُرم کشوری نزدیک کنیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد افزود: شاخص برخورداری از شبکه فاضلاب در استان یزد نیز 24 درصد است که این شاخص در کشور 55 درصد است که فاصله معناداری بین آنها وجود دارد و با اقدامات خوبی که انجام گرفته ظرف 6 تا 10 ماه آینده قرار است پروژه‌هایی که از قبل سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی شده به بهره‌برداری برسد که شاخص برخورداری از شبکه فاضلاب در استان را به 40 تا 45 درصد می‌رساند.

ریاضتی در خصوص وضعیت کیفیت آب در نقاط مختلف شهر یزد گفت: در بخش آب شهری به طور میانگین 60 درصد آب داخل شبکه، از آب انتقالی و مابقی از منابع زیرزمینی است و در برخی نقاط با ترکیب خوبی که صورت گرفته کمترین مشکل در این زمینه وجود دارد با این حال وضعیت کیفی آب در استان چه از نظر میکروبی و چه از نظر EC در چارچوب‌ها‌ و استانداردهای تعریف شده است.

وی با اشاره به ضرورت صرفه جویی در مصرف آب گفت: با توجه به ارزش و اهمیتی که مردم دارالعباده به آب قائل هستند الگوی مصرف نرمال و قابل پذیرشی را در کشور رقم زدند و طبق سند سازگاری با کم آبی که از سوی وزارت نیرو به دستگاه‌های ذیربط از جمله آبفا ابلاغ شده است، شرکت آبفا در بخش شرب و بهداشت سندی را جهت مدیریت مصرف حدود 16 میلیون مترمکعب در استان تا سال 1405 تنظیم کرده است.

ریاضتی افزود: با جلساتی که در جهت اجرای این سند و رسیدن به اهداف آن برگزار شده است بخشی از آن به استفاده از لوزام کاهنده مصرف آب درمنازل، استفاده از لوزام کاهنده در دستگاه‌ها و ادارات، برنامه‌ریزی جهت آبیاری فضای سبز و استفاده از لوازم با کیفیت در ساختمان و ... برمی‌گردد که امیدواریم طی هفته‌های آینده با برنامه‌ریزی که صورت می‌گیرد لوازم کاهنده مصرف، اقساطی و با لحاظ شدن هزینه آن در قبوض در اختیار شهروندان قرار گیرد.

وی گفت: میزان هدر رفت آب در استان در مجموع شهری و روستایی 21.7 درصد است که دو درصد آن به انشعابات غیر مجاز برمی‌گردد و 13 درصد آن به شبکه‌های فرسوده در شبکه توزیع و خطوط انتقال آب برمی‌گردد و با توجه به اینکه 13 هزار کیلومتر شبکه در بخش توزیع و خطوط انتقال در استان یزد داریم و توزیع سطحی است رفع فرسودگی و مرمت شبکه فرسوده پروژه‌ای بزرگ با هزینه بسیار زیادی را می‌طلبد.

مدیر عامل شرکت آبفا استان یزد در خصوص میزان افزایش مصرف آب با توجه به شیوع بیماری کرونا عنوان کرد: با توجه به شیوع این ویروس و حساسیت‌هایی که در زمینه رعایت اصول بهداشتی به وجود آمد میزان مصرف آب در استان یزد نسبت به مدت مشابه شال گذشته با افزایش 15 درصدی مواجه بود.

ریاضتی در خصوص بدهی مشترکین به آبفای استان نیز گفت: در حال حاضر مشترکین آبفای استان از جمله دستگاه‌های دولتی، مشترکین تجاری، خانگی و ... 35 تا 40 میلیارد تومان بدهی به این شرکت دارند که 15 تا 20 درصد از این بدهی متعلق به مشترکین خانگی شرکت آبفا در استان است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان یزد آب در استان آب و فاضلاب مصرف آب شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۳۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین

تین نیوز

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان