Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان یزد: «اصغر ریاضتی» در نشست مجازی با خبرنگاران که از طریق سامانه برخط خانه مطبوعات و رسانه‌های استان یزد برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر شاخص سطح برخورداری جمعیت شهری از شبکه آبرسانی ۹۹.۹ درصد و در بخش روستایی ۶۰ درصد است که البته در حوزه روستایی تلاش داریم با برنامه‌ریزی‌ این دسترسی را به نرم کشوری نزدیک‌تر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی میزان آب مصرفی در بخش شهری استان را ۱۰۱ میلیون مترمکعب و در بخش روستایی نیز ۲۳ میلیون مترمکعب ذکر کرد و گفت: در بخش شهری ۶۰ درصد از آب مصرفی از آب انتقالی و در بخش روستایی نیز ۱۶ درصد از طریق آب انتقالی و مابقی نیز از منابع داخلی استان تامین می‌شود.
ریاضتی با تاکید بر این که کیفیت آب شرب و بهداشت تمام مشترکان یزدی از استانداردهای تعریف شده برخوردار است، اعلام کرد: تمام تلاش مجموعه‌ی آبفای استان ایجاد ترکیب مناسبی از آب خط انتقالی و آب چاه‌های موجود با کیفیت در استان است ولی گاهاً نیز نقاط کوری از این لحاظ در برخی مناطق شاهد هستیم که موجب کاهش کیفیت آب شهروندان می‌شود ولی اطمینان می‌دهیم که این آب نیز از نظر شاخص‌های بهداشتی و میکروبی مطابق استانداردهاست و هیچ مشکلی ندارد.
وی گفت: البته در راستای رفع این مشکل و برخورداری عادلانه شهروندان از آب مطلوب هم‌اکنون طرح‌هایی در دست اقدام است که مهمترین آنها طرح ایجاد رینگ شهری یزد است و امیدواریم با اجرای این طرح‌ها نیز مشکل کیفیت و افت فشار مطرح شده از سوی شهروندان مرتفع شود.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان مشارکت‌های مردمی را موثر در ارائه خدمات آبفا و برقراری تعادل در مدیریت مصرف و تقاضا به منظور گذر موفق از پیک مصرف هر ساله خواند و بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا و حساسیت‌هایی که درخصوص رعایت نکات بهداشتی شاهد بودیم، در سال جاری به طور میانگین شاهد افزایش ۱۵ درصدی مصرف مشترکان در استان هستیم.
وی در خصوص برنامه‌های شرکت آبفا در بحث مدیریت مصرف گفت: براساس سند سازگاری با کم آبی در بخش آب شرب و بهداشت استان در افق ۱۴۰۵ باید حدود ۱۶ میلیون مترمکعب صرف‌جویی را داشته باشیم که در همین راستا برنامه‌های راهبردی متعددی در دستور کار است که از آن جمله می‌توان به استفاده از وسایل و شیرآلات کاهنده مصرف در بخش‌های خانگی، تجاری و اداری، تفکیک آب فضای سبز از آب شرب با همکاری شهرداری‌ها و همچنین رایزنی با نظام مهندسی ساختمان در راستای ساخت و سازهای مطابق با آیین‌نامه ساختمانی که می‌تواند در مصرف بهینه آب تاثیرگذار باشد، اشاره کرد.
این مسئول از بدهی ۳۵ تا ۴۰ میلیارد تومانی مشترکان به آبفا یزد نیز خبر داد و افزود: ۱۵ تا ۳۰ درصد این بدهی مربوط به مشترکان خانگی است.
وی افزود : در حال حاضر میزان هدررفت شبکه آب استان ۲۱.۷ درصد در مجموع شهری و روستایی است .
وی در مورد وضعیت شبکه فاضلاب در استان نیز بیان کرد: مجموعاً در استان شاخص برخورداری مشترکان از انشعاب فاضلاب حدود ۲۴ درصد است که متاسفانه با نرم کشوری که حدود ۵۵ درصد است، فاصله زیادی دارد و در تلاشیم با توجه به اقدامات زیرساختی خوبی که در سال‌های گذشته صورت گرفته، این شاخص را طی ۶ تا ۱۰ ماه آینده با بهره برداری از پروژه های اجرا شده به ۴۰ تا ۴۵ درصد ارتقاء دهیم.
ریاضتی در مورد فاضلاب شهر یزد نیز عنوان کرد: تاکنون ۳۰ درصد مشترکان شهر یزد از انشعاب فاضلاب برخوردار شده‌اند ولی ایجاد ۲۴۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب باقیمانده نیاز به منابع مالی قابل توجهی دارد که تامین آن از خزانه دولتی ممکن نیست لذا در همین راستا مجموعه شرکت آب و فاضلاب کشور سیاست جلب مشارکت بخش خصوصی را اتخاذ کرده که شهر یزد نیز مشمول این تصمیم قرار گرفته و مجوزها و مدل مالی آن تعیین شده و امیدواریم با تخصیص پساب فاضلاب به بخش خصوصی از مشارکت این بخش جهت تکمیل طرح فاضلاب شهر بهره بگیریم.

46

کد خبر 1466255

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۲۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان

 سهرابی بیدار در نشست کارگروه مدیریت مصرف برق استان گفت: این میزان از تولید ۴ هزارو ۲۸۷ میلیون کیلووات ساعت تولید یا تحویلی در سال است که ۹ و ۴ دهم این میزان تولید تلف می‌شود.

او به مصارف حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: در بخش کشاورزی ۵۰ درصد، در بخش خانگی ۳۲ درصد، در بخش صنعت ۱۱ درصد و در بخش عمومی و سایر مصارف ۷ درصد مصرف برق داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان در بحث توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به افزایش ۱۳۵ مگاوات نیروگاه در همدان اشاره و تصریح کرد: ۱۱ و ۴ دهم درصد تولید برق از نیروگاه‌های خورشیدی است که در استان تولید می‌شود و با افزایش نیروگاه جدید تولید برق به ۲۳ درصد خواهد رسید.

سهرابی بیدار از هوشمندسازی کنترل در بخش کشاورزی خبر داد و افزود: ۹۴ درصد مشترکان کشاورزی کنترل پذیر است.

او گفت: در مصارف خانگی جزو کشور‌های بدمصرف هستیم که مدیریت و صرفه جویی در مصارف خانگی ضروری است.

استاندار همدان هم گفت: باید رویکرد ما شعار سال باشد و جهش تولید با سرعتی فراتر از شرایط عادی صورت پذیرد تا شعار سال محقق شود.

قاسمی فرزاد، همچنین راهکار تحقق شعار سال را بهره وری در تولید دانست و افزود: باید نطام بهره وری ایجاد شود و میزان تلفات که ۱۰ درصد از تولید برق را در استان شامل می‌شود شناسایی و هدفگذاری شده و سالانه ۲ تا ۳ درصد از این تلفات کاهش یابد.

او تأکید کرد: کنترل هوشمند نیاز همه مصارف است و هوشمندسازی در مصارف پر مصرف کمک شایانی خواهد کرد چرا که بخصوص در بخش کشاورزی باید از تولید محصولاتی که نیاز بازار نیست و زمینه صادرات آن وجود ندارد اجتناب کرد، زیرا که ناطراز بودن در مدیریت انرژی و مدیریت تولید را شاهد هستیم.

استاندار همدان تصریح کرد: به شدت در مدیریت مصرف در حوزه خانگی باید انضباط حاکم باشد و انضباط انرژی داشته باشیم، زیرا در مصرف انرژی یک مدیریت درست مصرفی نیاز است و نباید از نرم متعارف مصرف بالا رود و اگر از نرم متعارف بالا رود باید قطعی اتفاق افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد