Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مدیر دفتر بهره برداری و توسعه شبکه آب شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت:  توسعه فزاینده شهر یزد در سال‌های اخیر سبب شده تا مشکلاتی نظیر افت فشار آب در نقاط مرتفع شهر با توجه به وضعیت تاسیسات موجود آبرسانی، قطعی احتمالی در نقاط مختلف شهر در صورت بروز حادثه به دلیل نداشتن خطوط انتقال رزرو و کمبود مخازن ذخیره برای جلوگیری از بروز بحران در مواقع قطعی انتقال آب و توزیع مناسب در ساعات پیک مصرف به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اجرای طرح رینگ سبب یکسان سازی کیفیت آب در سراسر شهر یزد می‌شود. 

پاکدل از اجرای سیستم تله متری و مکانیزه کردن تاسیسات آبرسانی را به عنوان یکی از اقدامات برای حل این مشکلات نام برد و افزود: نیاز به بروزرسانی و تکمیل تاسیسات آبرسانی به منظور مرتفع کردن مشکلات ذکر شده وجود دارد.

مدیر دفتر بهره برداری و توسعه شبکه توزیع ادامه داد: در حال حاضر احداث ۱۴۵ هزار مترمکعب مخزن در نقاط مختلف شهر یزد و همچنین ۱۲۰ کیلومتر خطوط انتقال و آبرسانی در سطح شهر جهت اجرای رینگ در دستور کار شرکت آب و فاضلاب قرار گرفته است.

پاکدل اظهار داشت: احداث یک واحد ایستگاه پمپاژ برای انتقال آب چاه‌های شرق یزد به مخزن صفائیه، غدیر و مخزن قاسم آباد به ظرفیت ۱۳۰۷ لیتر بر ثانیه و اجرای سیستم تله متری تاسیسات آبرسانی شهر یزد از دیگر اقدامات این طرح است.

دره شیری معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت: این پروژه در خرداد ماه ۱۴۰۰ با اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد تومان شروع به کار کرده وپیش بینی می‌شود با ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۳ به اتمام برسد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب آب شرب انتقال آب شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۷۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است

محسن ساسانی جانشین سازمان پدافند غیر عامل کشور در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان سمنان گفت : پیش بینی و پیشگیری، دو اصل بسیار مهم در حوزه پدافند غیرعامل است

وی افزود: طراحی، سازماندهی، تجهیز، آموزش، تمرین و رزمایش ارکان اصلی دستیابی به آمادگی در حوزه پدافند غیرعامل است.

وی با اشاره به لزوم آمادگی های رایانه ای برای مقابله با تهدیدات گفت : بر اساس دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل، ضروری است ۳۰ درصد نانوایی‌های سطح استان دوگانه سوز و برای شهر‌های بزرگ، نانوایی سایر پیش بینی شود.

استاندار سمنان هم در این جلسه تاکید کرد : این استان به واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس، در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است. 

وی گفت: سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین ، استان حساس در بخش پدافند غیرعامل است.

استاندار سمنان وجود دو نیروگاه تولید برق در این استان را یادآور شد و گفت : اجرای مطلوب ساز و کار‌های اجرایی پدافند غیرعامل برای حفاظت و حراست از این تاسیسات از اهمیت بسزایی دارد.

وی افزود: پراکندگی روستاها، راه‌های مواصلاتی مهم، شبکه‌های زیرساختی و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ موارد پدافند غیرعامل مهم می‌سازد.

وی از مدیران خواست طرح دوگانه سوز شدن حداقل ۳۰ درصد خبازی‌های استان سمنان را به سرعت اجرایی کنند .

دراین جلسه همچنین تفاهم نامه مشترک در زمینه استفاده از قابلیت هوش مصنوعی در اطلاعات و عملیات بین استانداری و دانشگاه آزاد اسلامی سمنان منعقد و از موسی حسنی بعنوان نفر برگزیده رزمایش پدافند غیر عامل کشور در سال ۱۴۰۲ قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان